Vind billetter til Champions League finalen med Oddset

Så er vi gået i gang med semifinalerne i Champions League. Men Danske Spil har været fremadsynet, og derfor har de holdt to pladser til dig på det Olympiske Stadion i Kiev, hvor finalen skal spilles. Lige nu kan du vinde disse billetter. Læs mere om kampagnen nedenfor - eller gå direkte til konkurrencen her.
Regler gælder.

Sådan vinder du billetter til Champions League finalen i Kiev

Hvad skal du lave den 26. maj? Hvis du alligevel skal se Champions League-finalen den dag, hvorfor så ikke se den live på Det Olympiske Stadion i Kiev! Du kan vinde den fedeste tur for dig selv og en ledsager med fly, hotel, billetter og hele molevitten, som man vist nok siger. Lyder det som en præmie, der er værd at vinde?
Det er meget let at være med i konkurrencen om Champions League billetter. Du skal blot spille for præcist 40 kr. på én af de to Champions League semifinaler på Oddset. Du behøver ikke at vinde for at være med i lodtrækningen!

Vind billetter til Champions League finalen her

Sådan deltager du
Har du forresten set Danske Spil Casinos ny John Mogensen spilleautomat, der er lanceret med gratis spins? Se video og hør de gamle klassikere her:

Vilkår for deltagelse i konkurrencen om Champions League finalebilletter

Du behøver ikke at vinde på din kupon, for at vinde billetterne. Vinderen har 2 dage til at bekræfte sin deltagelse på turen, ellers vil der blive trukket lod på ny, og vinderen kontaktes pr. telefon hurtigst muligt efterfølgende. Du skal være 18 år for at deltage. Det er alene spil med samlet odds på mindst 1.50, der kan indgå i konkurrencen
Rejsen indeholder fly, hotel og 2 billetter til Champions League finalen. Kan du som vinder ikke deltage, vil du få et gavekort på 3000 kr. til TravelSense som kompensation. Der kan højst spilles 10 kuponer pr. dag i konkurrencen. Øvrige kuponer vil ikke tælle med som lodder ved lodtrækningen i denne konkurrence.
ℹ Vejledende annoncemateriale for personer over 18 år. Bonusser og andre tilbud tilbydes af spillesiderne via reklamelinks ovenfor og kræver ofte tilmelding via disse links, hvor du også finder oplysninger om regler og vilkår. Tilbuddene er udelukkende tilgængelige i dag, medmindre andet specifikt fremgår af landingssiderne, der henvises til. Spil ansvarligt og kun for sjov: http://www.allelinks.dk/spilansvarligt