Super nem live betting bonus til braget i Manchester

save image
Søndag går det løs: Der er topopgør i Premier League mellem rækkens nummer 1 og 3, og det er samtidig et intenst lokalderby i Manchester. Nogen er gået så langt, som til at kalde det for det største rivalopgør i nyere tid. Kampen mellem Manchester United og Manchester City gør i gang ca. kl. 15.00, og sportbook bet365 forærer et gratis 250 kr. freebet til live betting på kampen. Der er tale om en af de nemme slags freebets, som du kan lave næsten sikker profit med:
Spil på bet365 sportsbook og få et live freebet på Manchester derbyet
Bet365 live freebet til Manchester United mod Manchester City
Søndag eftermiddag bliver et spændende opgør i Manchester, og bet365 kan gøre Premier League opgøre endnu mere spændende. Udnyt deres nemme live betting bonus til derbyet i Manchester. Er du ny spiller, kan du tilmed score 1.000 kr. i startbonus.
Læs også: Få odds 5.0 på Manchester sejr
Spil for 250 kr. og få 250 kr. live freebet til Manchester United mod City
Bet365s oddsbonus til kampen mellem Manchester United og Manchester City er meget enkel. Placér et væddemål inden kampstart, og få et gratis live freebet af tilsvarende værdi. Bemærk, at du højest kan få et freebet til 250 kr.
Det vil sige, at spiller du for 250 kr. på et hvilket som marked inden kampstart, så vil dit første live væddemål under kampen være risikofrit. Vinder du på dit live bet, modtager du bare din gevinst på sædvanlig vis, men hvis du taber, får du indsatsen tilbage. Denne bonus kan bruges én gang pr. spiller.
1000 kr. i startbonus hos Bet365
Som ny kunde hos bet365 kan du udover ovennævnte freebet bonus få en 1000 kr. startbonus fra bet365. Du skal blot åbne en spillerkonto. Så fordobler bet365 din første indbetaling op til 1000 kr.