Sådan tjener du penge på at spille på sport

Der hersker næppe megen tvivl om, at spil på sport er meget fristende. Ikke sjældent hører man om folk, der rammer en god gevinst. Sjældnere hører man om, når nogen taber. Men hvordan vinder man på sportsvæddemål generelt? I denne artikel tager vi et kig på de vigtigste ting, der skal til for at slå bookmakerne.

Brug kampagner, freebets og bonusser

Selvom du er en ganske habil spiller, der på den lange bane kan lave overskud, vil det være åndssvagt ikke at benytte de forskellige kampagnetilbud, freebets og bonusser, som bookmakere lokker med. De gør det naturligvis for at få kunder i butikken, men det betyder ikke, at freebets, bonusser og kampagner ikke også kan medvirke til at generere et plus til dig.
Et godt eksempel er 888Ligaen i herrehåndbold. Du kender måske rækken, har kendskab og følger med og har ret gode chancer for allerede på denne baggrund at tjene en skilling. Nu opdager du så et kampagnetilbud, hvor du får 50% af dit tabte væddemål på 888ligaen tilbage. Dette vil over en sæson gøre en kæmpe forskel i dit samlede regnskab. For selv de bedste spillere taber fra tid til anden.
Ud over de løbende kampagner vil velkomstbonusserne selvfølgelig også hjælpe din konto godt i gang. Nogle steder kan du få helt op til 2000 kr. i bonus på første overførsel, og så er man i hvert fald i gang. Klik her for at læse mere om det bedste eksempel på en 2.000 kr. bonus.

Kend din sportsgren

Det næste, du skal gøre, er at finde den sportsgren, som lige netop DU er ekspert i - eller i hvert fald regner med at kunne blive det. Det er ekstremt vigtigt, at du spiller på noget, hvor din viden og interesse i forvejen er stor. For du er oppe imod bookmakere, der bygger deres viden på statistik. Og statistik kan fortælle meget, men det kan ikke fortælle alt – heldigvis.
Lad os sige du følger et af holdene i 888Ligaen i håndbold. Så har du garanteret et større direkte kendskab til rækken, klubberne og spillerne end en online bookmaker. Du kunne eksempelvis have vidst, at KIF Kolding København ville falde fra hinanden i slupspillet med relativt ny spansk træner, udfordringer ift. hjemmebanen, økonomi og et sportsligt bumlet grundspil. Viden som en bookmaker måske ikke helt har kendt vigtigheden af. Hele fundamentet for at tjene penge er nemlig den viden, der ligger til grund for dine væddemål.

Vær disciplineret

Det er alfa og omega ikke at lade følelserne løbe af med dig. Du skal tro på, at du vinder, men acceptere at du også vil tabe. Det er også vigtigt at forstå, at mange små gevinster sagtens kan betale sig, selvom det måske ikke giver det samme adrenalin-kick at ramme et enkelt spil til odds 1.65, som det gør at ramme 4 kampe til odds 6.5. Husk også altid at hold regnskab, så du ved, hvordan din bundlinje er, og hvad du vinder på.

Led efter værdien

De fleste, der spiller på sport, kigger på en kamp og vurderer så, hvordan de tror, udfaldet bliver. Men det er langt vigtigere at vurdere, om det odds du får, repræsenterer den rigtige værdi. Og den er nem at finde. Du dividerer dit odds op i 1 og ganger med 100. Så har du den procentuelle sandsynlighed oddset repræsenterer.
Du ønsker eksempelvis at spille på Skjern Håndbold til at vinde på hjemmebane i en kamp til odds 1.8. Regnestykket lyder så: (1/1.8)*100=55.55%. Hvis du vurderer at de vil vinde i 55.55% af gangene eller mere, giver dette væddemål mening, og du bør spille det (Skjern er 13-1-2 på hjemmebane i år). Hvis du alligevel kun vurderer, at de fx er 50% favoritter, bør du ikke spille på dem, med mindre de er minimum i odds 2.00 eller mere - (1/2)*100=50%.
Og dette gælder også, selvom du egentlig tror de vinder. Hvis ikke oddsets værdi er rigtig ifølge din vurdering, bør du ikke spille det. Så fokus skal være på at spille, hvor værdien er god baseret på din viden.

Det betaler sig at følge mindre sportsgrene

Eksemplet med håndbold ovenfor er glimrende. For nok er håndbold stort i Europa, men i en global målestok er den danske 888liga, ikke ligeså stort som eksempelvis Premier League, Formel 1 osv. Jo mere niche, sportsgrenen, du følger, er, desto mindre data har bookmakerne at sætte deres odds ud fra. Derfor kan din egen viden få endnu større betydning.
Bemærk dog, at mange, der følger en sport tæt, har yndlingsspillere og hold. Det er imidlertid vigtigt, at du ikke spiller med dit hjerte. Det kan lyde kynisk, men det er faktisk præcis, hvad du skal være.

Spil på TV-kampe for at tjene penge og ikke for spændingens skyld

Slutteligt skal du huske ikke at spille for at gøre en tv-kamp mere spændende men for at tjene nogle penge. Derfor er det også vigtigt, at du bliver ved med at søge viden og holde dig opdateret. For jo mere du ved, jo mere kan du tjene. Klik her for at læse mere om det bedste eksempel på en 2.000 kr. bonus.