Pengene tilbage hvis Man City laver mindst 3 kasser i Community Shield

Sidste års Premier League vindere fra Man City møder vinderne af FA Cup fra Arsenal i Wembley til en spændende kamp for et stort publikum. Det er en god chance for begge hold til at "varme op" inden sæsonstart, og det er en god chance for dig! Hvis City scorer 3 mål eller flere i kampen, får du en ekstrachance med refundering af tabte pre-match bets op til 500 kr. på følgende markeder: første målscorer, 1./2. halvleg, halvlegsresultatet og resultatet. Sådan får du en Second Chance:
• Lav et enkelt væddemål på op til 500 kr., før kampen begynder på første målscorer, 1./2. halvleg, halvlegsresultatet og resultatet. Du må gerne lave flere spil, så længe det samlede beløb ikke overstiger 500 kr. De skal dog alle være singlespil.
• Hvis Manchester City scorer 3 eller flere mål i kampen, refunderer NordicBet dine tabte bets, så længe de er indenfor ovenstående markeder og grænser.
Spil på NordicBet - nye spillere får 100 kr. gratis! (Regler og vilkår gælder)

Second Chance regler og vilkår


1. Dette tilbud gælder kun til kampen Arsenal - Manchester City, som spilles i dag, den 10. august 2014.
2. Refundering gælder kun for væddemål indgået før kampstart, placeret på første målscorer, 1./2. halvleg, halvlegsresultatet eller resultatet. Der udbetales refundering hvis Manchester City scorer mindst 3 mål i kampen.
3. Den maksimale refundering pr. kamp er 500 kr.
4. NordicBet vil bestræbe os på, at refundere indenfor 24 timer efter slutfløjt, skulle Manchester City score 3 eller flere mål i kampen.
5. Refundering gælder kun for singlevæddemål, ikke kombinationer eller systemspil.
6. Dette tilbud gælder alle NordicBet kunder fra Danmark.
7. Midler, som benyttes til at indgå væddemål i forbindelse med denne kampagne, skal være dine egne penge, og må ikke være bonuspenge.
8. Når det drejer sig om Second Chance, vil du få dine penge ved næste log ind. Hvis du ikke logger ind indenfor 14 dage efter din refundering, vil du miste pengene.
Spil på NordicBet - nye spillere får 100 kr. gratis! (Regler og vilkår gælder)

Om NordicBet

NordicBet er en skandinavisk online bookmaker. NordicBet tilbyder en seriøs spil og betting service, som gør det attraktivt for kunder over hele verden, men samtidigt med fokus på europæisk og nordisk sport kombineret med et stort udvalg af lokale sportsgrene i hvert land. De er altid åbne over for dine ønsker og præferencer, når det kommer til et bestemt udvalg af spilmuligheder og andre produkter, de tilbyder. Dermed sikrer de, at du tilbydes de bedst mulige spil og den bedste service. NordicBet har høj opmærksomhed på at yde god kundeservice, så deres kunder er tilfredse. Deres kundeservice er i flere afstemninger blevet kåret til en af branchens bedste og hurtigste. Deres kundeservice er døgnet rundt klar med en hurtig tilbagemelding enten over telefon eller e-mail. Se venligst "Support" sektionen på deres hjemmeside for at se hvordan, du kontakter dem og anvender kundeservice.