Ny bookmaker samt freebet og bookmakerbonusser den 8. juli 2017


Dagens største nyhed er, at vi kan præsentere en ny bookmaker på det danske marked. Leo har lagt ud i stor stil på casinofronten, men oplyste fra begyndelsen, at de også ville udbyde sportsspil og spil på andre begivenheder. Langt om længe har Danmark altså fået en ny bookmaker! Der er 500 kr. i velkomstbonus til nye spillere her.

Oddset varmer op til EM i fodbold for kvinder, og det sker med en quiz, hvor du kan optjene spillekroner. Er du med hver dag fra i dag, og er du skarp til at svare på spørgsmål, så venter der et gratis freebet uden indskud her. skal du optjene spillekroner og går du ind for ligestilling, så like eller del videoen for kvindelandsholdet nedenfor! Skal du bruge lidt hjælp til spørgsmålene, så har jeg skrevet de spørgsmål, jeg fik, med de korrekte svar i FC Freebets her.

Andre Wimbledon freebets og bookmakerbonusser


NordicBets Transfer Window er nu åbent! Grib muligheden for at skrive under med årets bookmaker i Danmark før den 31. august og få op til 1.500 kroner i Transfer Window-bonusser - PLUS det normale velkomsttilbud. Opret en konto hos NordicBet før transfervinduet lukker den 31. august. Spiller du for mindst 1.000 kr. i Sportsbook til minimum odds 1,50 inden den 31. juli 2017, giver Nordicbet dig med det samme bonus på 250 kr. Du kan ligeledes få en ny bonus på 250 kr. hver måned indtil den 31. december 2017. Herudover får du din almindelige velkomstbonus på 100% bonus op til 2.000 kr. Denne eksklusive velkomstbonus kan fås her. Du kan få en lille teaser fra Youtube her:


For eksisterende spillere er der også interessante mulighed for et godt freebet. Lige nu er der fx en rigtig god grund til at spille på Wimbledon! Nordicbet giver dig nemlig et Riskfree LiveBet, som du kan bruge under turneringen. Du skal blot huske at tilmelde dig, så bliver dit Riskfree LiveBet straks krediteret din konto.

Wimbledon og Tour de France freebets


Betsafe har også en række glimrende freebets tilbud i anledning af Tour de France og Wimbledon:
- Et af tilbuddene er eksklusivt for nye spillere og indeholder 2 eksklusive tilbud i ét. For det første kan du fordoble din første indbetaling, og for det andet kan du få et 200 kr. freebet til Wimbledon. Du skal indbetale mellem 500 og 1000 kr., og indbetalinger må ikke komme fra Skrill eller Neteller. Dit freebet kan kun bruge på spil på Wimbledon på mobilen. Tilmeld dig her.
Herudover har Betsafe også et Tour de France freebet. Få et 250 kr. risikofrit bet ved at spille på en etapevinder og forudsige, hvem der vil bære den gule trøje. Tilbuddet gælder kun for nye kunder, eller hvis du har fået nyhedsmail herom. Du kan kun bruge dit 250 kr riskfree bet på Tour de France-markeder. Taber du dit riskfree bet, refunderer Betsafe din indsats til din konto uden omsætningskrav. Aktiver din bonus her:

Unibet kommer du nok heller ikke uden om:
1. Du kan blandt andet vinde VIP billetter til Champions League i Parken. Det kræver, at du er tilmeldt kampagnen, og så skal du blot spille for mindst 20 kr. pre-match på MŠK Žilina - FCK til mindst odds 1.40. Så er du med i lodtrækningen om 2x2 VIP billetter til returkampen d. 19. juli
2. 9. etape af Touren 2017 er for bjerggederne. Og for at du skal føle spændingen i live-betting, har Unibet en kæmpe live-kampagne til dig. Bare bet live på bjergetapen søndag den 9. juli, så giver de dig et live-free bet på 50 kr. til næste etape.
3. Unibet har også et tilbud, der er tilgængeligt hver eneste dag under Wimbledon. Du skal bare placere 2 separate bets på mindst 50 kr., så er dit næste bet risikofrit og tilgængeligt for brug samme dag hver dag under Wimbledon Open
Det er vigtigt, at du tilmelder dig kampagnerne, FØR du begynder at spille. Tilmelding skal ske her.

888Sport kører med et Wimbledon tilbud for nye spillere. Ud over deres 100% bonus op til 2.000 kr. kan nye spillere også få et 100 kr. freebet. Indbetal mindst 100 kr. med bonuskoden WIMDK, spil for 100 kr. (mindst odds 1,5) og få 100 kr. i freebet. Se mere her.

bwin har flere kampagner og en af dem er Predictor, hvor du kan gætte det korrekte tidspunkt for det første mål i U19 kampen England - Tyskland og vind op til 100.000 EUR. Herudover er der to Wimbledon-tilbud:
1. Få pengene tilbage hvis din vinder taber i 3 sæt!
2. Vind 5 i streg og få et freebet! Alt, du skal gøre, er: Tilmelde dig, vinde 5 live - eller kombinationsspil på tennis i streg på forskellige Wimbledon tenniskampe. Indsatsen skal være på mindst 50 kroner placeret på et odds 2.00 eller højere. Maksimalt freebet er 200 kr., beregnet som gennemsnitsindsatsen af de 5 vindende spil. Tilmeld dig her for at få glæde af alle tilbuddene.

Jetbull kører også med et eksklusivt Wimbledon tilbud. Få et risikofrit bet til Wimbledon, hver dag, kun med Jetbull! Placer 5 spil på mindst 150 kr., og hvis dit femte spil taber, refunderer Jetbull indsatsen op til 150 kr. Der gælder en række vilkår, som du skal være opmærksom på, inden du spiller. Se mere her.