Masser af bonus Champions League braget mellem Real Madrid og PSG

Tirsdag er det tid til et kæmpe Champions League brag mellem Real Madrid og Paris Saint Germain. Scandicbookmakers er naturligvis klar med et par super gode tilbud til Champions League braget, uanset om du måtte holde med Real Madrid eller PSG. Det første tilbud lyder på 50% ekstra i gevinst på Første Målscorer. Her kan du vinde op til 1000 kr. ekstra. Og hvis du er kongen af Champions League doubler, så kan du også spille dig til en stor bonus. Placér en double på Champions League, og hvis du vinder på din kupon, så giver Scandicbookmakers dig 50% af din indsats tilbage som en bonus. Er du ny kunde hos Scandicbookmakers, så kan du tilmed få 750 kr. i velkomstbonus:
Få 750 kr. i velkomstbonus til spil på Champions League hos Scandicbookmakers
Der gælder regler og vilkår for alle bonusser, hvilket vi kigger nærmere på nedenfor. Leder du efter flere bonusser, så tag et kig på vores freebets liste, hvor vi har samlet alle freebets, som vi danskere har adgang til.

Udvalgte regler og betingelser for Scandicbookmakers Champions League bonus


Bemærk, at de fuldstændige vilkår fremgår af bookmakerens hjemmeside "TILBUD". Kampagnen med 50% ekstra i gevinst på Første Målscorer kører indtil den 3. november 2015 kl. 20:45. Placer et væddemål på Første Målscorer i Champions League kampen mellem Real Madrid og Paris Saint Germain, og hvis du vinder på dit væddemål, så giver Scandicbookmakers dig 50% ekstra i gevinst. Det er kun væddemål, der er placeret før kampstart, der er gældende, og det er kun indsatser for 50 kroner og opefter, der er gældende. Hvis du har mere end et kvalificerende væddemål, vil det først placerede væddemål være gældende for denne kampagne. Ekstra gevinst krediteres som kontant bonus den 4. november og skal omsættes minimum 3 gang til odds 1,5, før den kan udbetales. Ekstra gevinst er baseret på nettogevinst, og der kan kun udbetales en bonus pr. kunde. Den maksimale ekstra gevinst er 1000 kr. Bonusvæddemål og bonuspenge kan ikke bruges til at kvalificere sig til denne kampagne.
Spil på Scandicbookmakers og få glæde af masser af Champions League bonusser

Vilkår for double op på Champions League

Kampagnen med ekstra gevinster på Champions League doubler kører indtil den 5. november 2015 kl. 23:59. Placér en double på Champions League eller Europa League, og hvis du vinder på din kupon, så giver Scandicbookmakers dig 50% af din indsats tilbage som en bonus. Man kan spille sig til flere bonusser, men man kan maksimalt få bonus for 300 kr. i kampagneperioden. Kun doubler hvor hvert valg er placeret til odds 1,70 eller derover er kvalificerende. Væddemål med mere end to kampe er også kvalificerende for denne kampagne, så længe, at hvert valg er placeret til odds 1,70 eller derover. Systemspil er ikke gældende for denne kampagne. Minimumsindsats for kvalificerende væddemål er 50 kroner. Bonussen vil blive krediteret din konto den 6. november 2015 og skal gennemspilles 3 gange til minimum odds 1,5, før beløbet kan udbetales. Bonussen er gældende i 60 dage. Er det ikke gennemspillet efter denne periode, vil det og gevinster vundet herfra blive fjernet fra din konto. Bonusvæddemål og bonuspenge kan ikke bruges til at kvalificere sig til denne kampagne.
Læs mere på Scandicbookmakers hjemmeside.