Leicester har matchbold i weekenden!‏ Kan klubberne holde fokus?

Weekenden står for døren, og her er der masser at glæde sig til, når Leicester har første matchbold på Old Trafford mod Manchester United. Skal Kasper Schmeichel vinde mesterskabet på farmands gamle hjemmebane, eller tager Manchester United 3 vigtige point i deres kamp om at spille europæisk næste år. Hos Unibet er de klar til topkampen og alle de andre kampe i Premier League med over 240 pre-match på alle PL-kampe. Du kan også læse Brian Laudrups spiltips til kampen her.

Champions League og live fodbold

Man skal være opmærksom på, at der ligger Champions League på begge sider af denne weekend, hvilket kan betyde, at hold som Real Madrid, Atlethico Madrid og Bayern München kan finde på at spare spillere med små skavanker, men det kan du selv se hos Unibet, da de livestreamer alle kampe fra La Liga og Bundesligaen. Du kan også se livescores fra alle kampe her.

Og så er der jo også Superliga...

Der er også en verden udenfor Champions League, spørg bare FCK og AGF, som mødes i Pokalfinalen Kr. Himmelfartsdag på torsdag - du kan vinde to billetter til finalen hos Unibet. Man kan ikke fortænke klubberne, hvis fokusset allerede er på finalen. Måske FCM kan drage fordel af det, når de søndag aften kommer på besøg i Parken?