Lahm glemmer aldrig VM-finalen

Den tyske stjernespiller Philipp Lahm fortæller om, hvordan VM-finalen er en oplevelse, som han aldrig glemmer. Sidste sommer vandt Tyskland VM i fodbold efter en dramatisk kamp, som blev afgjort da Mario Götze bragte Tyskland foran 1-0 sent inde i den forlængende spilletid.

Få din Bundesliga startbonus på Bet365

Du kan få din Bundesliga bonus på Bet365 således: Først skal du oprette en konto og indbetale 100 kr. eller mere, og så er du berettiget til deres 100% startbonus på din kvalificerende indbetaling, op til maksimum 1.000 kr.

Tilmeld dig Bet365 og få din bonuskode!

Bet365 Startbonus

For at kunne spille for din startbonus skal du bare gennemspille indbetalingsbeløbet 1 gang på sportsvæddemål. Du skal gennemspille din bonus og indskud 3 gange, før du kan foretage en udbetaling.

Lahm husker stadig VM-finalen

Disse øjeblikke står stadig meget klart for Philipp Lahm, som stadig tydeligt husker VM-finalen.
- Jeg kan stadig tydeligt huske det. Jeg bliver fyldt med glæde hver gang jeg tænker på det. Det største øjeblik for mig var slutfløjtet. Det vil jeg huske resten af mit liv. Du fører med et mål over Argentina i forlænget spilletid, og lige pludselig går det op for dig, at du er verdensmester. Det var et meget specielt øjeblik, fortæller Lahm til Goal.
- Tingene går meget hurtigt i fodbold, og siden sejren har vi spillet en fuld sæson. Vi har høje målsætninger i Bayern München, og vi vil altid komme så langt som muligt i alle tuneringer.
- Det er fantastisk at have vundet VM. Du er verdensmester resten af dit liv. Mange folk snakker om det, og det vil altid være specielt. Men det er ikke fordi, at jeg tænker på VM sejren hver gang, jeg vågner op.
31-årige Lahm valgte at stoppe på landsholdet efter Tyskland’s VM-sejr.
Tror du, at Tyskland kan vinde EM næste sommer på trods af Lahm’s fravær, får du lige nu odds 4.33. Vinder de forsvarende EM-mestre fra Spanien, får du odds 6.50.Tror du, at Bendtner og Co. vinder, giver en dansk sejr lige nu odds 81.00. Hvis kampen ender 0-0, refunderer bet365 alle tabte væddemål på Korrekt resultat, Halvleg/Fuldtid og Scorecast, som er placeret før kampstart med deres fantastiske tilbud Målløst - Pengene tilbage. Regler gælder.