Kopi af Freebet og bookmakerbonusser til den 12. juli 2017


Har I fået checket Danmarks nye bookmaker ud, Leo Sports! Der er 500 kr. i velkomstbonus til nye spillere, og man får 50 kr. uden krav om indbetaling for at logge ind med NemID.

http://www.freebets.dk/tslt

Oddset fortsætter EM quizzen, hvor der kan optjenes spillekroner i form af gratis freebet uden indskud. Skal du bruge lidt hjælp til spørgsmålene, så se denne video fra Youtube med de rigtige svar:


Andre bookmakerbonusser og freebets til i dag, 12. juli 2017


Unibet har et rigtig godt tilbud til eksisterende spillere, der er tilgængeligt hver eneste dag under Wimbledon. Du skal bare placere 2 separate bets på mindst 50 kr., så er dit næste bet risikofrit og tilgængeligt for brug samme dag hver dag under Wimbledon Open.
Herudover kan du blandt andet vinde VIP billetter til Champions League i Parken, hvis du spiller for mindst 20 kr. pre-match på MŠK Žilina - FCK til mindst odds 1.40.
Endelig er der et nyt tilbud med et 100 kr. Live freebet til FCK's Champions League kamp.
Det er vigtigt, at du tilmelder dig kampagnerne, FØR du begynder at spille. Tilmelding skal ske her.

NordicBets Transfer Window er nu åbent! Det betyder, at der er et kraftigt forbedret velkomsttilbud på 1.500 kroner i Transfer Window-bonusser ud over det normale velkomsttilbud. Opretter du en konto og spiller du for 1.000 kr. i sportsbook'en til mindst odds 1,50 i juli, giver Nordicbet dig 6 freebets a 250 kr. Denne eksklusive velkomstbonus kan fås her. Til eksisterende spillere (og nye) er der risikofrit spil til Wimbledon og risikofrit spil til Superligaen.

Jetbull kører også med et eksklusivt Wimbledon tilbud. Få et risikofrit bet til Wimbledon, hver dag, kun med Jetbull! Placer 5 spil på mindst 150 kr., og hvis dit femte spil taber, refunderer Jetbull indsatsen op til 150 kr. Der gælder en række vilkår, som du skal være opmærksom på, inden du spiller. Se mere her.

bwin har også et par tilbud til nye og eksisterende spillere: Der er som altid BwinPredictor: Gæt et korrekt resultat af en sportsbegivenhed og vind op til 100.000 EUR og hertil kommer et par Wimbledon-tilbud:
1. Vind 5 i streg og få et freebet! Alt, du skal gøre, er: Tilmelde dig, vinde 5 live - eller kombinationsspil på tennis i streg på forskellige Wimbledon tenniskampe. Indsatsen skal være på mindst 50 kroner placeret på et odds 2.00 eller højere. Maksimalt freebet er 200 kr., beregnet som gennemsnitsindsatsen af de 5 vindende spil
2. Få pengene tilbage hvis din vinder taber i 3 sæt!
Tilmeld dig nu!

Freebets til nye spillere


Betsafe har et par freebets tilbud til nye spillere:
1. Få et Tour de France risikofrit bet på 250 kr. ved at spille på en etapevinder og forudsige, hvem der vil bære den gule trøje. Tilbuddet gælder kun for nye kunder, eller hvis du har fået nyhedsmail herom. Taber du dit riskfree bet, refunderer Betsafe din indsats til din konto uden omsætningskrav.
2. Få din første indbetaling fordoblet mellem 500 og 1000 kr. og få et 200 kr. freebet til Wimbledon
Aktiver din velkomstbonus her!

888Sport kører med et Wimbledon tilbud for nye spillere. Ud over deres 100% bonus op til 2.000 kr. kan nye spillere også få et 100 kr. freebet. Indbetal mindst 100 kr. med bonuskoden WIMDK, spil for 100 kr. (mindst odds 1,5) og få 100 kr. i freebet. Se mere her.

Se hele freebets listen her.

Benyt ovenstående links for at få de eksklusive bonusser, og vær med til at holde siden i gang. Det er links til spillesteder mv., der efter aftale tilbyder bonusser. For alle bonusser gælder der regler og vilkår varierende fra tilbud til tilbud, herunder udbetalingsbegræsninger, omsætningkrav og krav om indbetaling. Opslaget er sponsoreret!