Her er weekendens vigtigste kampe‏ og bedste odds

ALT AT SPILLE FOR I PREMIER LEAGUE OG LA LIGA
Har du været forbi Betfair Spillebørs for nyligt? Her finder du alt at spille på, og nogen har alt at spille for i Premier League og La Liga. Det er spillerne, der bestemmer oddsene, så du kan normalt finde nogle af de bedste odds på nettet. Vi lægger ud med kampen mellem Manchester United og Norwich i Premier League. Vi er mange, der håber på, at Man United fortsætter den målfattige spillestil til februars opgør mod FCM. Først venter Norwich, der med en bundplacering i ligaen burde være en overkommelig udfordring. Spil på Man United til odds 1,48 her.
Har du brug for lidt adspredelse fra juleræs med julegaver og adventsgaver? Så læs også om vores casino julegaver og adventsgaver. Der er rigtig meget lækkert at vælge i mellem.

Mere Premier League med Newcastle mod Aston Villa

Newcastle kom godt fra sidste weekends opgør mod Tottenham, mens Aston Villas tur mod bunden af Premier League-tabellen fortsætter. Hvem ender den indbyrdes kamp på toppen? Hent odds 2.04 på Newcastle eller odds 4.1 på Aston Villa på Betfair Spillebørs.

Real Madrid møder Rayo Vallecano


Real Madrid forspildte med 1-0 nederlaget til Villarreal sidste weekend en god chance for at indhente rivalerne fra FC Barcelona i liga-tabellen. Mon ikke de i stedet sikrer sig tre point på søndag? Få odds 1.11 på Real Madrid på Betfair Spillebørs via linket ovenfor.
Endelig er der Arsenal mod Manchester City, som vi forventer os meget af. Der er således et vaskeægte topopgør på programmet mandag aften, når Premier League-tabellens toer og treer skal kæmpe om at vippe Leicester af førstepladsen. Det kan ikke misses! Hent odds 2.46 på Arsenal eller odds 3.1 på Manchester City via links til Betfair Spillebørs ovenfor.
Bemærk, at odds er korrekte ved offentliggørelse af dette indlæg, men der tages højde for eventuelle ændringer.