Frit spil til EM i Håndbold og masser af andre gode tilbud


Så er den længe ventede EM-slutrunde i håndbold for mænd her endelig, og det danske landshold er blandt favoritterne til at vinde EM i Kroatien. At dømme efter bookmakernes odds er forventningen, at de som minimum går hele vejen til semifinalen, så det bliver jo spændende at. Selv samme bookmakere er også klar med nogle supergode tilbud og bonusser. Nedenfor kigger vi nærmere på et frit spil til EM i håndbold og de mange andre gode tilbud. Men vi lægger lige ud med en oversigt, så du kan få et overblik over de bedste tilbud til EM i håndbold i Kroatien:
Bookmaker
Tilbud
Reklamelink
ALLE: Få et 50 kr. frit spil uden indskud
NYE: Få 100% op til 500 kr.
ALLE: Få et 200 kr. freebet, og hvis Danmark klarer sig til semifinalerne, endnu et 100 kr. freebet
NYE: Få 2.500 kr. i velkomstbonusser
ALLE: Få indsatsen retur som et freebet, hvis et af dine hold taber
NYE: Få 100% op til 1.000 kr.
ALLE: Profit boost - 50% større gevinst ved dansk sejr
NYE: 500% op til 500 kr. (indbetal 100 kr. og spil med 600 kr.)
ALLE: Spil 100 kr. på EM Håndbold-kampen mellem Danmark og Ungarn og få et gratis spil på 50 kr.
NYE: Få odds 6.00 på Danmark over Ungarn
NYE: 100% op til 2.000 kr.
NYE: 100% startbonus op til 1.000 kr.
NYE: 100% op til 1000 kr.
NYE: 100% op til 500 kr.

FOR ALLE TILBUD GÆLDER: Regler og vilkår gælder. Hvor det er angivet NYE, betyder det, at det kun er tilbud for nye spillere. ALLE indikerer, at tilbuddet både er til nye og eksisterende spillere. Spillere skal altid være mindst 18 år, og vi opfordrer til ansvarligt spil. Er du i tvivl, kan du få mere info på ludomani.dk. Nedenfor kigger vi nærmere på de enkelte tilbud.

Frit spil til EM i Håndbold uden krav om indbetaling


Danske Spil vil gerne give dig en god start på EM 2018 i Kroatien. Ud over deres 100% op til 500 kr. i velkomstbonus kan alle spillere få et 50 kr. frit spil - eller freebet, som vi normalt kalder det. Nedenfor kigger vi nærmere på, hvordan du får fingrene i dette 50 kr. Frit Spil til EM i Håndbold. Du skal gøre følgende:
  1. Logge ind via Danske Spils hjemmeside for at få adgang til tilbuddet. Nye kunder kan få tilbuddet her.
  2. Åbne "Min Profil" via profil-ikonet i højre hjørne øverst
  3. Vælge "Oddset Bonus" og dernæst "NYE TILBUD".
  4. Vælge "50 kr. Frit Spil til 50 kr. frit spil EM Håndbold" og klikke på "Benyt tilbud"


Dine 50 kr. Frit Spil er nu klar til spil på EM Håndbold. Her kan du se en videoguide fra Youtube:


Følgende vilkår er gældende for dette Frit Spil tilbud: Generelle vilkår for Danske Spil er gældende. Dit 50 kr. Frit Spil kan kun bruges på én kupon. Du kan altså ikke bruge det på fem kuponer á 10 kr. Tilbuddet kan kun anvendes én gang per kunde. Dit 50 kr. Frit Spil kan udelukkende benyttes ved spil på kampene ved EM i håndbold, i perioden d. 12. til 28. januar hos Oddset – både LIVE og pre-live spil er muligt. Når du anvender dit Frit Spil tilbud, kan du godt spille for mere end værdien af dit Frit Spil. I dette tilfælde bliver Frit Spil-værdien blot fratrukket dit samlede indskud. Du kan ikke kombinere med væddemål fra EM i håndbold med væddemål fra andre events og/eller sportsgrene. Dette tilbud er tilgængeligt på PC, mobil og i Oddset App. Tilbuddet er ikke gældende hos forhandlere. Det er tilgængeligt fra den 12. januar til og med 28. januar, og Frit Spil tilbuddet er på 50 kr. Hvis dit Frit Spil registreres som vundet i henhold til gældende spilleregler for Oddset, beholder du Frit Spil-gevinsten. Frit Spil-gevinsten udregnes som Frit Spil-værdien ganget med det spillede odds, som er angivet på kuponen minus Frit Spil-værdien. Eksempel: 50 kr. Frit Spil indskudt til odds 5,00 giver en gevinst på 250 kr. minus 50 kr. = 200 kr., som indsættes på spilkontoen.

Op til 300 kroner freebet på Nordicbet

Spiller du for 200 kroner på EM i håndbold til odds 1,50 eller mere, får du et freebet til EM i håndbold på 200 kroner. Gevinsten fra dit freebet skal gennemspilles tre gange til mindst odds 1,50. Hvis Danmark går hele vejen til semifinalerne, får du et ekstra freebet på 100 kroner. Regler og vilkår gælder. dit 200 kr. freebet nu!

Bwin: Spil på en trippel og få et freebet, hvis du taber

Du skal blot lave en kupon med tre væddemål (prematch eller live) på EM i herrehåndbold. Du skal spille for 50 kr. eller mere, og hvert odds skal mindst være 1,50, ligesom de tre valgte kampe skal placeres og afgøres samme dag. Vinder du, beholder du dine gevinster. Hvis kun ét af dine valg taber, krediterer bwin din konto med et freebet svarende til din indsats på op til 100 kr. Der kan højst optjenes et freebet pr. døgn. Freebet er gyldige i syv dage. Regler og vilkår gælder. Få dit håndboldtilbud her.

ℹ Vejledende annoncemateriale for personer over 18 år. Bonusser og andre tilbud tilbydes af spillesiderne via reklamelinks ovenfor og kræver ofte tilmelding via disse links, hvor du også finder oplysninger om regler og vilkår. Tilbuddene er udelukkende tilgængelige i dag, medmindre andet specifikt fremgår af landingssiderne, der henvises til. Spil ansvarligt og kun for sjov: https://ludomani.dk/