Freebets til Europa League

Der er præcis en måned til VM i fodbold, og derfor præsenterer LeoVegas lige nu to særdeles velkendte fodboldpersonligheder som deres nye frontfigurer. Sammen med Uffe Holm indtager de hovedrollerne i de kommende kampagner for LeoVegas Sport. Nadim er et en Danmarks mest kendte, kvindelige fodboldspiller og Årets dansker 2017 (Berlingske). Thomas Graversen er, som de fleste vil vide, tidligere landsholds- og Real Madrid-spiller. Thomas Gravesen er flyttet hjem til Danmark og er allerede trukket i LeoVegas-trøjen. Han er klar til en forrygende sommer med masser af fodbold på programmet. Nadim melder sig også klar til at slå et slag for, særligt kvindefodbolden i Danmark. Det hele sker sammen med en kampagne, der er lige øjet for danske superspillere. Der er nemlig freebets på hvert 5. indsats, og herudover skal der - ikke mindst - udbetales 1.000.000 kr. til de bedste spillere. Du kan læse mere om og tilmelde dig kampagnen her.

Hvor er der freebets til Europa League

Du er nok allerede med i konkurrencen om en halv milliard med gratis deltagelse, hvor du skal gætte på VM resultater på Stars-siderne? Men vidste du, at du meget nemt kan få flere chancer for at vinde? Flere chancer for at vinde 500.000.000 kr.? Ja, fx skal du blot spille på Europa League-finalen live. Se, hvordan du kan få flere chancer hver dag her.

Betfair har specialodds på Europa League finalen til nye spillere. Der er odds 30 på Marseille og odds 10 på Atletico Madrid. Man skal tilmelde sig her, hvor vilkår også er angivet.

Sæsonen lakker mod enden, og det betyder, at det er finaletid i nogle af de største turneringer, her i blandt FA Cuppen, Europa League og Champions League! For at øge spændingen endnu mere, tilbyder Nordicbet dig et live freebet til hver af finalerne. Du skal blot tilmelde dig og placere et kvalificerende prematch bet på 100 kr. (minimumodds 1.50) på en af finalerne, og du får derefter et live freebet på samme finale. Dette kan du gøre på alle 3 finaler, så du kan altså få 3 live freebets i alt! Udover dette trækker de lod om 2 x 2.500 kr. freebets efter alle finalerne, blandt alle der tilmeldt sig og har opfyldt kravet. Husk tilmelding her.

På Unibet kan Europa League-finalen også give dig freebets. Der har været 12 mål i de seneste tre Europa League-finaler, og dette tilbud giver dig et 50 kr. freebet, hver gang dit hold scorer. Placér et prematch-bet (1X2) på enten Marseille eller Atletico Madrid til mindst 100 kr for at være med. Husk tilmelding her.

Betsafe tilbyder et Europa League Finale gratis livebet på 100 kr. Placér et pre-match bet på 100 kr. på Europa League finalen til odds 1,50 eller mere og indløs dit gratis livebet her.


ℹ Vejledende annoncemateriale for personer over 18 år. Bonusser og andre tilbud tilbydes af spillesiderne via reklamelinks ovenfor og kræver ofte tilmelding via disse links, hvor du også finder oplysninger om regler og vilkår. Tilbuddene er udelukkende tilgængelige i dag, medmindre andet specifikt fremgår af landingssiderne, der henvises til. Spil ansvarligt og kun for sjov.