Fantastisk sport i vente denne weekend på Unibet

Søndag eftermiddag er der nedrykningsdrama fra den jyske vestkyst, når Esbjerg hjemme tager imod FCV. Mange havde dømt FCV som nedrykker, men holdet er blomstret op i foråret og kan med en sejr på søndag gøre sig svage favoritter til overlevelse. Omvendt kan Esbjerg med minimum uafgjort sikre endnu en sæson i Superligaen. Kan Michael Hansens rutinerede tropper puste liv i nedrykningskampen? Som altid leverer Brian Laudrup spiltips til weekendens kampe:
Få tips fra Brian Laudrup og spil på de bedste odds her
Få også en eksklusiv velkomstbonus på Unibet vis vores partnerside SportsTidende.dk.

Masser af spændende tilbud på Unibet

Der er masser af tilbud hos Unibet. Denne weekend byder på pokalfinaler rundt om i Europa. Lige nu kan du spille på, at Arsenal, Dortmund, PSG og Barcelona alle vinder deres finaler i regulær spilletid. Gør de det, får du pengene 6 gange igen.
Spil på dine favoritter på Unibet og scor profitten her
Hvis du mere er til at finde målscorerne i kampene, så behøver du ikke søge mere. Unibet har allerede fundet dem for dig. Du får odds 6, hvis Sanchez, Ibrahimovic og Messi alle scorer indenfor regulær spilletid i deres respektive finaler. Se weekendens specials vi links her på siden. Som altid på Unibet TV har eksperterne Mikkel Bischoff og Per Marxen givet dig spiltips og analyser af weekends kampe. Find inspiration til dine spil lige her:

Glem ikke al den spændende tennis fra French Open. Lige nu giver Unibet dig muligheden for at vinde en tur til Wimbledon. Det eneste, du skal gøre, er at spille med live under French Open, så har du muligheden for at vinde en tur til Wimbledon til en værdi af 60.000 kr.
Spil med Live under French Open og vind en tur til Wimbledon!

Mere om spil på French Open på Unibet

114. udgave af French Open er undervejs og den røde løber er rullet ud i Paris! Unibet giver dig et stort udvalg af livebetting muligheder under hver kamp, og nu giver de endnu en grund til at livebette hos dem. Unibet sender de bedste livebettere til den næste Grand Slam i Wimbledon! Alt, du skal gøre, er at tilmelde dig til kampagnen på kampagnesiden og være en af de 4 bedste livebettere ved at vinde på dine livespil under French Open. Så kan du komme med til den næste Grand Slam, Wimbledon!

Laudrups Spiltips

Vanen tro giver Unibets ambassadør Brian Laudrup ugentlige spiltips til dig. Disse spiltips kan du læse via Unibets hjemmeside eller få dem direkte som en SMS. Dette kræver blot en tilmelding og er ganske gratis. I denne uge sætter Laudrup fokus på 3 af weekendens helt store fodboldbrag: Southampton - Tottenham, Espanyol - FC Barcelona og Arsenal - Chelsea: