Få odds 8,0 på Danmark i landskampen mod Rumænien hos 888sport

I aften er Danmark på udebane mod Rumænien, men faktisk er de favoritter. Men som ny spiller kan du faktisk få odds 8,0 på, at Danmark vinder! Dette fantastiske tilbud finder du her på 888sport! Som ny spiller kan du tilmed drage fordel af en eksklusiv velkomstbonus på 2000 kr. i form af en 100% velkomstbonus!

Sådan får du de bedste odds på Danmark

Her er en trin-for-trin guide til, hvordan du får de bedste odds på landskampen mellem Danmark og Rumænien:
1. Åbn en konto på 888sport her, hvor du også kan se mere om tilbuddet
2. Spil på kampen som dit første bet
3. Scor en ekstra gevinst på dit bet
Har du endnu ikke prøvet at spille hos 888sport.dk? De booster altid odds på de største kampe – eksklusivt for nye spillere! Det eneste, du skal gøre, er at lave dit første indskud og spille på oddsene foroven som dit første bet. Du skal bare spille på de regulære odds, og så booster 888sport din gevinst hvis dit bet går hjem!
Husk, at det kun er spillede beløb mellem 10 og 100 kr., som de booster. Spiller du for højere beløb på dit bet, vil du blot modtage den normale gevinst for den del af beløbet der overstiger 100 kr. Som ny kunde kan du også få fordoblet dit første indskud, så snart du har spillet dit første indskud til minimum odds 1.5 – enten på ét eller flere væddemål, det bestemmer du selv. Bonussen bliver udløst helt automatisk, så snart du har opfyldt dette simple krav.
Tilmeld dig og nyd godt af alle de fede tilbud til nye spillere

Vilkår for velkomstbonus

For nye spillere, der indbetaler første gang på 888sport, gælder følgende: Velkomstbonus bliver udbetalt til spillekontoen i rater af 100 kr. Første rate bliver udbetalt med det samme som en straksbonus. De følgende rater udbetales, når en rate er gennemspillet ti gange til minimum odds 1.5. Du kan læse den fulde bonuspolitik på bookmakerens side.
Regler og vilkår for forhøjede odds: Forhøjede odds kan kun modtages af spillere på 888sport.dk på spillerens første væddemål. Tilbuddet gælder kun for kampens 90 minutter samt overtid. Ikke for forlænget spilletid og straffespark. Forhøjede odds kan kun modtages af én person pr. husstand eller pr. computerterminal. Forhøjede odds er altid ét single før-kamp væddemål, medmindre andet er specificeret. Væddemål, som er blevet lukket anses som ugyldige. Der er en minimumsindsats på kr. 10 og en maksimumsindsats på kr. 100. Vindere vil modtage deres gevinster senest 72 timer fra væddemålets afgørelse. Bonussen fra boostede odds skal omsættes 10 gange til minimum odds 1.5. Det første væddemål skal placeres ind 90 dage fra registreringen.
Du kan læse den fulde bonuspolitik på bookmakers hjemmeside via links ovenfor.