Få det bedste ud af sporten i Pinsen med Unibet

Mestrene er fundet i de store ligaer og Superligaen – stort tillykke til FC Midtjylland! Der er dog stadig en masse på spil i bunden af ligaerne. Hull eller Newcastle - Hvem trækker sorteper og ryger ud af Premier League? I La Liga er de sidste 2 nedrykkere ikke fundet endnu, 4 hold er i farezonen inden sidste runde. Lige nu kan du få 1500 kr. i velkomstbonus til Unibet, så du kan profitere på din viden om sport:
Få 1500 kr. i velkomstbonus på Unibet Sportsbetting

Hvad gemmer der sig ellers af dramaer i Pinsen?

Bundesligaens sidste runde er næsten forbudt for børn, ingen nedrykkere er fundet endnu, og 6 hold er i farezonen til at rykke direkte ned eller ud i nedrykningskamp. Få styr på alle scenarierne med Mikkel Bischoff og Per Marxen i Unibet TV eller læs Brian Laudrups spiltips og find ud af hvorfor han tror Stuttgart redder sig. Denne Pinse kan giv svar på de resterende spørgsmål i Superligaen, hvem får bronze og hvem rykker ned med Silkeborg?
Spil på Superligaen på Unibet her
Afslutningen af Superligaen betyder dog også, at det er ved at være slut med Superliga freespins i denne omgang. Men mon ikke casinoerne finder på noget andet spændende?

Spil på French Open i tennis

Sportselskere behøver ikke være triste over fodboldsæsonen går på hæld, fordi dette er ensbetydende med Tennis sæsonen for alvor starter. French Open lægger grus til årets anden Grand Slam, hvor du kan optjene et risikofrit livespil hver dag hos Unibet eller få pengene tilbage på vinderspil på damesingle, hvis Maria Sharapova vinder titlen, med mindre du tror den stærke russer forsvarer sin titel – Maria Sharapova til at vinde French Open giver odds 5.25 netop nu! Følg med os på Facebook:

Mestrene er fundet i de store ligaer og Superligaen – stort tillykke til FC Midtjylland! Der er dog stadig en masse på...

Posted by Free Bets on 22. maj 2015

Laudrups Spiltips

Vanen tro giver Unibets ambassadør Brian Laudrup ugentlige spiltips til dig. Disse spiltips kan du læse via Unibets hjemmeside eller få dem direkte som en SMS. Dette kræver blot en tilmelding og er ganske gratis. I denne uge sætter Laudrup fokus på 3 af weekendens helt store fodboldbrag.