Få 50 kr. freebet helt gratis uden indskud til spil på eOddset


Astralis, Fnatic, SK Gaming og Faze Clan er blandt nogle af verdens bedste CS:GO teams. De indtager snart slagmarken ved PGL Major Krakow i Polen. Efterhånden kan du spille flere steder på disse begivenheder, men hvis du vil prøve det helt gratis så har vi et lækkert tilbud til dig. Du kan nemlig prøve det helt gratis med 50 kr. Prøv eOddset uden at risikere en krone her.

Sådan får du fat i 50 kr. freebet til eOddset


Sådan får du fingrene i dit 50 kr. freebet til eOddset og Krakow Majoren:
1. Log ind på din spilkonto hos eOddset eller opret en ny konto her.
2. Herefter vælger du "Min side"
3. Så skal du vælge "Oddset Bonus" og så "NYE TILBUD"
4. Endelig trykker du på "Benyt tilbud" ved Krakow Major tilbuddet

Dit 50 kr. freebet til Krakow Majoren ligger så klar til dig. Nedenfor kan du se en guide til, hvordan du bruger det.

Guide til brug af dit freebet på 50 kr.


1. Gå til eOddset og vælg "PGL Major Kraków"
2. Så laver du din kupon med et væddemål fra PGL Major Kraków
3. Vælg nu dit 50. kr. freebet som indsats
4. Gennemfør købet af kuponen

Dit spil er nu registreret. Held og lykke med dit eOddset spil.

Hvad er eOddset og spil på Counter Strike egentlig?


Ny til Counter-Strike? Så se med og lær fra de bedste! Et par høje brag. En masse forvirring. En hulens masse skud til højre og venstre. Og så - lige pludselig – har nogen vundet. Hvad skete der? Sidder du med samme forvirring efter en CS-kamp? Frygt ej! EOddset kommer dig til undsætning!

Med nedenstående video giver Eoddset og Snappi fra Heroic dig nemlig en helt basal præsentation af spillet, så kaosset bliver til overblik. Så se med og lær fra de bedste:


Kort om PGL Major - Krakow


Med stort tak til Nordicbet (hvor du lige nu kan få op til 2.000 kr. i velkomstbonus her) kommer der her et lille oprids af, hvad PGL Major - Krakow er for en størrelse: Der er en major, der startede her i juli, i den polske by Krakow. Nogle af holdene, der er værd at holde øje med, kommer her:

Favoritten er klart brasilianske SK Gaming. Trods at de danske drenge fra Astralis kommer ind som forsvarende vindere af seneste major, er SK’s form nok den bedste. De vandt senest finalen i ESL One Cologne på imponerende vis, og det er svært ikke at se dem gentage succesen. Hvis du tror på dem som vindere, fik du inden start odds 4 på en turneringssejr.

Næst kommer de polske drenge fra Virtus.Pro. VP er altid skræmmende på hjemmebane, og da holdet er polsk, har de mere sult end nogensinde før. Den sidste major, der blev holdt på polsk grund, vandt de også uden at være favoritter, så hold øje med dem.

Det sidste hold, der her skal nævnes, er amerikanske Cloud9. C9, som de så populært bliver forkortet, må gå ind til turneringen med en del forventninger. De spiller bedre end nogensinde, og især deres stjerner ’autimatic’ og ’Stewie2K’ skinner for holdet. De nåede til finalen i ESL One Cologne på imponerende vis, så bliv ikke overrasket, hvis de når langt i turneringen og spiller lige op med topholdene.

Endnu engang tak til Nordicbet for lidt uddybende info om Counter Strike og PGL Major - Krakow.