Få 50% af eventuelle tab refunderet kontant

50% TILBAGE
Champions League kvartfinalerne er over os, og Betfair Spillebørsen har Danmarks bedste kampagne klar til dig. De giver dig nemlig 50% kontant tilbagebetaling af eventuelle tab på dine fodboldspil på Spillebørsen de næste par dage. Læs nedenfor hvordan, eller besøg Betfair direkte her:
Spil på Betfair med 1000 kr. eksklusiv velkomstbonus

Sådan får du tab refunderet

Spil på fodbold på Betfairs Spillebørs de næste par dage. Modtag en kontant tilbagebetaling på 50%, hvis du skulle være uheldig at ende kampagneperioden med et samlet nettotab – op til £200. Ved kampagnens udløb beregnes din samlede nettoposition (samlede gevinster fratrukket samlet indsats) og er denne negativ er du altså berettiget til en 50% tilbagebetaling op til £200:
Prøv Betfair Spillebørsen med 1000 kr. i velkomstbonus her

Regler og vilkår for cash back bonus på Betfair

Kampagnen er gældende indtil kl. 00:59 CET 24. april 2015. Husk, dine spil skal placeres på Spillebørsen for at kvalificere sig til dette tilbud. Hvis du er berettiget til en kontant refundering, bliver din Betfair konto krediteret kl. 13:00 CET den 24. april 2015. Kun spil på Spillebørsen er gældende for denne kampagne, og spil på Sportsbook/Multispil er således ekskluderet.