Europa League Finale Fra Warszawa og French Open

Europa League er nået frem til finalen, hvor Sevilla møder favoritdræberne fra Dnipro. Sevilla skal forsøge at genvinde titlen og blive det første hold, der vinder turneringen fire gange. Finalen spilles i Warszawa, og for første gang nogensinde modtager vinderen af Europa League en billet til næste års Champions League. Sevilla går ind til finalen som favoritter, men Dnipro har på sin vej til finalen elimineret hold som Olympiakos, Ajax, Club Brugge samt Napoli, hvem løfter pokalen? Brian Laudrup leverer som altid friske spiltips, se hans bud på kampen her:
Spil på Europa League med tips fra Brian Laudrup her

French Open med Caroline Wozniacki - vind en tur til Wimbledon

French Open startede i weekenden og indil videre har de store stjerner klaret sig videre til 2. runde. Blandt dem er også Caroline Wozniacki der vandt 6-3, 6-0 i hendes første kamp på det franske grus. Unibet har masser af tilbud til turneringen og lige nu giver Unibet dig muligheden for at vinde en tur til Wimbledon til en værdi af 60.000 kr. Se mere her:
Vind en tur til Wimbledon med Unibet under French Open
Unibet giver dig muligheden for at blive en del af al den fantastiske sport. Er du ny spiller, kan du få 1500 kr. i velkomstbonus. Lige nu kan du faktisk også få en alternativ velkomstbonus på hele 5000 kr. til Unibet Odds og 25 gratis spins på Unibet Casino. Det gælder kun i kort tid, så slå til med det samme for at sikre dig din mega bonus.