Engelske storklubber forstærker med super talenter


lle de store ligaer rundet omkring i Europa er meget tæt på at være afsluttet, og spændingen er mange steder allerede blevet udløst. Det betyder også, at transferrygterne går i gang, og løbende bliver nogle af de vilde transferrygter bekræftet. Vi følger løbende med i udviklingen, men på bookmakeren bet365 finder du dagligt opdaterede fodboldnyheder, hvis du vil læse om den seneste udvikling på transfermarkederne.

I England sidder pengene løst på transfermarkedet

Vi lækker ud med mesterskabsklubben Chelsea, der torsdag annoncerede købet af det 19-årige brasilianske stortalent, Nathan Allan. Han kommer fra den brasilianske klub ved navn Atletico Paranaense, og han er samtidig noteret for fem U20-landskampe for det brasilianske landshold. På Twitter-profilen til det unge stortalent kunne man allerede om tirsdagen læse om klubskiftet fra den mindre kendte brasilianske klub til Chelsea FC. På Twitter-profilen oplyser Nathan Allan, at han glæder sig over klubskiftet til de engelske Premier League mestre fra Chelsea, hvor han har store forhåbninger om at komme til at udvikle sit spil.

Men Manchester United vil ikke stå tilbage fra deres konkurrenter fra London. Således kunne klubben for nyligt offentliggøre, at de havde vundet kampen om et hollandsk stortalent ved navns Memphis Depay. Nyheden er endvidere bekræftet af PSV på deres hjemmeside. Kampen om det hollandske talent har været intens, og der har været nævnt andre klubber af samme kaliber såsom Liverpool, Paris Saint-Germain og Bayern München. Det er nok ikke helt uden grund, da Memphis Depay med 21 mål har haft stor betydning for PSV Eindhovens mesterskab.

Handlen skulle således være på plads, og det har ifølge flere aviser kostet Manchester United omkring 225 mio. kr. at bringe hollænderen til Old Trafford. Memphis Depay får rosende ord med på vejen af PSV, og meget naturligt omtales han som et produkt af klubben. Naturligvis vil de komme til at mangle ham, men man nærer også en vis stolthed over skiftet til den traditionsrige engelske klub, der som bekendt også har en hollandsk træner Louis van Gaal. Faktisk kender de to hollændere også hinanden, da van Gaal i 2013 gav angriberen debut på det hollandske landshold.

Vi slutter af med rygterne fra endnu en engelsk storklub, Liverpool. Klubben oplyser, at de har fået papir på et ung stortalent fra Sanjoanense i Portugal ved navn Paulo Alves Paulinho, som er bare 17 år gammel. Portugiserne skriver i hvert fald på deres hjemmeside, at der er opnået enighed med Liverpool klubben er flere måneders forhandlinger. Lægetjekket skulle også være blevet gennemført efter et besøg af Paulinho i Liverpool, og derfor skulle kontrakten være underskrevet og i hus.

Hvem der har gjort den bedste handel, skal vi undlade at udtale os om, og det bliver jo spørgsmålet, når Premier League og de europæiske turneringer begynder igen. Den engelske liga er i hvert fald førende, hvad angår transfersummer, og dette er jo blot begyndelsen. Vi må forvente, at der kommer langt flere spændende og betydningsfulde transfers i sommerferieperioden og op til liga start rundt omkring i Europa. Det er jo altid spændende at følge med i, hvordan de enkelt klubber forstærker sig.