Endnu flere freebets, US Open, NFL og landskamp


Her skal vi kigge lidt nærmere på, hvad der er at hente i denne weekend. Der er både gratis spil uden indskud, freebets, risikofrie bets, safe bets og meget andet.

Bwin Freebet

Bookmakeren Bwin har flere forskellige tilbud - både freebets, gratis spins og freerolls, så der er noget for alle. Du kan fx få et 25 kr. freebet uden indbetaling, og du kan være med i en ny "Predictor"-konkurrence, hvor du kan få et gratis gæt på et kampresultat og vinde op til 750.000 kr. Du kan tilmelde dig freebets og se mere om de øvrige tilbud her.

Oddset Freebet uden Indbetaling

I denne weekend kan du få et 50 kr. freebet helt gratis til Danske Spil, uden indbetaling. Der er en lille krølle, og det er, at det skal anvendes på "dart". Men uanset om du kender noget til dart eller ej, så er her en lille guide til, hvordan du får fingrene i dit Oddset freebet:
Dit 50 kr. frit spil til dart er nu klar til dig, og sådan bruger du dit 50 kr. Frit Spil:
 • Gå til Oddset og vælg "Dart"
 • Lav din kupon med et væddemål fra "Dart"
 • Vælg dit 50. kr. frit spil som indsats
 • Gennemfør køb af kupon

Betsafe Freebet

Nye spillere kan få to eksklusive tilbud i et, fordobl din 1. indbetaling og få et 250 kr. safe bet til US Open. Tilbuddet gælder kun nye indbetalende kunder med bopæl i Danmark, der registrerer sig til og med 10. september 2017. Kunder skal placere et bet på mindst 100 kroner, på et hvilket som helst US Open-marked til odds 1,50 eller højere, for at kvalificere sig til dette tilbud. Kunder, der indbetaler via Neteller eller Skrill (Moneybookers), er ikke berettigede til tilbuddet. Tilmeld dig her.

Unibet Freebets

1. Internationalt weekendtilbud: Savner du allerede de nationale ligaer? Unibets tilbud varer til, de kommer tilbage – bet live på VM-kvalifikationskampene, så får du et free bet til dine favoritter i klubfodbold. Sådan fungerer det:
 • Tilmeld dig her
 • Bet for mindst 250 kr. live til odds 1.40 eller højere på en af de internationale kvalifikationskampe mellem den 31. august og den 5. september
 • Uanset om du vinder eller taber, giver vi dig et free bet til 50 kr. onsdag den 6. september kl. 20.00
2. Optjen free bets til DreamHack Masters: E-sportsstjernerne har sigtekornet på DreamHack Masters i Malmø. Danske Astralis og North skal op imod hård konkurrence fra e-sportsgiganterne SK Gaming og Gambit Esports. Unibet dækker dig ind med omfattende odds og kampagner i løbet af hele turneringen. Sådan gør du:
 • Tilmeld dig her
 • Spil min. 200 kr. pre-match (Kun pre-match. Ikke live. Kun spil for kontanter)
 • Kun single-spil til min odds 1.40 tæller (Det er lige meget, hvad du præcist spiller, blot det er til DreamHack Masters)
 • Du modtager 50 kr. free bet næste hverdag kl. 20
 • Free bet tildeles kun i forbindelse med dit første prematch-bet på dagen. (Tilbuddet kan benyttes 1 gang om dagen i perioden)
3. Optjen et risikofrit bet: Unibet er stedet, hvis du skal følge med i dette års Tennis US Open i NYC. Med over 300 kampe, der live-streames, og et udvalg på op til 6 forskellige live-kampe, du kan følge med i under hele turneringen, går du ikke glip af et eneste nervepirrende øjeblik. Og selvom vi ikke kan love, at hver kamp til Tennis Open i NYC byder på fem sæts stolekantsspænding, garanterer Unibets daglige live-risikofrie bettilbud, at dit tredje live-bet altid er på deres regning! Bare placer to forskellige live-bets på mindst 50 kr., så er dit næste bet risikofrit. Sådan får du dit tilbud:
 • Acceptér tilbuddet under sektionen Bonustilbud her
 • Placer 2 x 50 kr. live-bets (min. odds 1.40)
 • Aktivér det live-risikofrie bet her
 • Aktivér risikofrit spil
 • Dit næste live-bet er risikofrit op til 50 kr. (dit risikofri spil er først tilgængeligt, når dine 2 første bets er afsluttet)

Nordicbet Freebets

1. Vind en tur til Californien og få et 100 kr. freebet på NFL: Kom godt igang med den nye sæson. Den nye NFL-sæson nærmer sig, og NordicBet udlodder 8 rejser til Californien i hele september måned. Derudover kan du få et 100 kr Freebet til åbningskampene i første uge. Tilmeld dig blot og placer et kvalificerende væddemål på NFL, så bliver dit Freebet straks krediteret til din konto! Sådan fungerer det:
 • Tilmeld dig kampagnen her
 • Placer et kvalificerende væddemål på mindst 100 kr til odds 1,50 eller højere på NFL.
 • Dit 100 kr Freebet på NFL vil straks blive krediteret og du er automatisk med i lodtrækningen om en tur til Californien
2. Få et 100 kr. riskfree bet og 20 free spins: Bet på US Open nu. Det er tid til US Open, og Nordicbet gør turneringen endnu bedre for alle deres spillere! Tilmeld dig og placer et bet på mindst 100 kroner på US Open (min. odds 1,50) og dit næste bet på turneringen vil være helt risikofrit. Du vil få dine penge tilbage, hvis du ikke vinder! Oveni dette vil du få 20 freespins på Emoji Planet til at prøve lykken i vores Casino, når du tilmelder dig kampagnen og placerer det kvalificerende bet. Sådan fungerer det:
 • Tilmeld dig kampagnen her
 • Placer et bet på 100 kroner med mindst ét US Open-marked til odds 1,50 eller højere.
 • Du vil dernæst få et 100 kr. Riskfree bet på US Open - og vi vil også kreditere dig med 20 freespins på Emoji Planet
3. Få 200 kr. riskfree bet på Danmark. Brug dit riskfree bet på VM-kvalifikationen. Danmark kæmper om en plads til VM, og hos NordicBet vil de give dig et riskfree bet på 200 kroner til den sidste af kvalifikationskampene i denne omgang. Alt, du behøver at gøre, er at tilmelde dig, så bliver dit riskfree Bets straks krediteret til din konto! Sådan fungerer det:
 • Tilmeld dig kampagnen
 • Du får straks dit Riskfree Bet hver til en værdi af 200 kr.
 • Brug dit Riskfree Bet på Danmarks VM-kvalifikationskamp mod Armenien

Masser af LeoVegas Freebets

LVFC er LeoVegas Sports tilbud om freebets og bonusser hele sæsonen. Få mest muligt ud af live-betting på fodbold ved at tilmelde dig klubben, der giver dig freebets, bonusser og meget mere igennem hele sæsonen! At komme med i LVFC kunne ikke være lettere – placér et live-bet på 200 kr. eller mere, og så bydes du velkommen med et lækkert forhøjet odds! Efter dit første live-bet på 200 kr. eller mere (til odds 1.5 eller højere), bevæger du dig i fuld fart imod næste belønning. Se alle belønningerne her - og husk nye spillere få 50 kr. uden indskud.

Betfair konkurrence

:

Benyt ovenstående links for at få de eksklusive bonusser, og vær med til at holde siden i gang. Det er links til spillesteder mv., der efter aftale tilbyder bonusser. For alle bonusser gælder der regler og vilkår varierende fra tilbud til tilbud, herunder udbetalingsbegræsninger, omsætningkrav og krav om indbetaling. Opslaget er sponsoreret!