Det bedste live betting Champions League tilbud

save image
I går var 2 måneders ventetid slut, da Champions League igen var i gang, og det fortsætter som sædvanligt også i dag, onsdag. Bookmakeren Bet365 har til onsdagens storkamp mellem Roma og Real Madrid en gratis bonus til live betting. Du skal bare spille pre-match, og så får du en gratis in-play oddsbonus fra Bet365. De er klart et af de bedste live betting Champions League tilbud, der findes:
Hent dit live betting gratis bonusbet til Bet365 her
Læs mere om denne gratis bonus til live betting nedenfor.

Gratis in-play oddsbonus: gratis bonus til live betting


Hovedstadsklubberne Roma og Real Madrid mødes i dag i den første af to knock-out kampe i Champions League ottendedelsfinalerne. Real Madrid kom let igennem gruppespillet, hvor de blot mistede 2 point med en uafgjort imod Paris Saint-Germain. Roma kom kun videre med en vis legemedesdel i vandskorpen, da de med kune én sejr og hele tre uafgjorte – altså blot 6 point – lige akkurat slog Leverkusen på bedre indbyrdes opgør. Skal du spille på Roma eller Real Madrid i dag, så har Bet365 et lækkert live odds tilbud, hvor du kan få et gratis væddemål til en værdi af 250 kr.:
Her kan du få dit gratis væddemål på Bet365

Sådan får du fingre i dit gratis væddemål


Flere bookmakere tilbyder gratis Champions League freebets i disse dage. På Bet365 skal du bare placere et før-kampvæddemål på kampen mellem Roma og Real Madrid, og så giver de dig et risikofrit Liveodds væddemål til samme indsats på den store kamp. For at kvalificere dig til dit risikofrie Liveoddsvæddemål skal du bare placere et væddemål før kampen, og når kampen begynder, placerer du et ekstra væddemål på et af Liveoddsmarkederne. Er dit FØRSTE Liveoddsvæddemål taber, så refunderer Bet365 denne indsats, op til samme værdi som dit største før-kampvæddemål (maks. refundering 250 kr.).
Som altid er der masser af muligheder med over 70 Liveoddsmarkeder tilgængelige i løbet af kampen inklusive Næste mål, Antal mål, Antal hjørne, Korrekt resultat - Halvleg, Korrekt resultat - Fuldtid og meget mere. Med et bredt udvalg af før-kamp- og Liveoddsmarkeder og et fantastisk Liveoddstilbud, kan du få stor værdi for dine fodboldvæddemål hos bet365. Du kan finde flere regler og vilkår på Bet365s hjemmeside.