Danske Spil: Få 40 kr. Oddset freebet helt gratis - behold gevinsten!Danske Spil er kommet i rigtig godt efterårshumør og forærer masser af gratis penge væk. Hvis du er til Oddset, så kan du lige nu få et Oddset freebet til en værdi af 40 kr. På casinoet kan du også få 2x30 kr. uden krav om indbetaling. Her skal vi først forklare, hvordan du får dit 40 kr. Oddset freebet. Det er et tilbud, der gælder til alle - både nye og gamle kunder:

Få 40 kr. Oddset freebet til ugens og weekends kampe på Danske Spil her!

Sådan får du dit Oddset freebet

1. Gå til Min side og klik på Oddset bonus. Indtast bonuskoden CL40.

2. Dit Oddset freebet er nu tilgængeligt på din Danske Spil konto. Dit Freebet skal anvendes på et væddemål, der er min. odds 1,50.

3. Du beholder gevinsten på dit Oddset freebet, hvis du opfylder nedenstående spilleregler for Oddset.

Få 40 kr. Oddset freebet helt gratis fra Danske Spil i denne uge!

Betingelser for Danske Spil freebet

Et Oddset Freebet indebærer, at du kan deltage i et Oddset-spil, uden at en indsats trækkes fra din konto. Freebet-beløbet bruges til at beregne den mulige gevinst. Hvis et Oddset freebet registreres som vundet, i henhold til gældende spilleregler for Oddset, beholder du freebet-gevinsten. Freebet-gevinsten udregnes som freebet-værdien ganget med det spillede odds, som er angivet på kuponen minus freebet-værdien. Eksempel: 40 kr. freebet indskudt til odds 3,00 giver en gevinst på 120 kr. minus 40 kr. = 80 kr., indsættes på spillekontoen. Et Oddset freebet kan kun bruges på Oddset-spil via Danske Spils hjemmeside og kan kun bruges én gang. Et Oddset freebet kan bruges til både single og systemspil, men kan ikke deles op på flere kuponer. Et Oddset freebet kan kun bruges på sportsspil enten pre- eller livespil. Et freebet skal bruges inden udløb af tilbuddet for det pågældende freebet - sker dette ikke, bortfalder freebet-tilbuddet. I tilfælde af, at du har flere væddemål på din betslip, bruges freebettet på det øverste væddemål, du spiller. Tilbuddet er kun gyldig på Danske Spils hjemmeside og kan kun bruges én gang. Tilbuddet er kun gyldigt indtil 5/10-2014. Udover disse betingelser og vilkår for Oddset freebets gælder de til enhver tid gældende vilkår for netspil, de generelle kampagnevilkår og spilleregler på Oddset. ----- sendtiltwitter