Danske Spil: 50 kr. freebet til Champions LeagueSå lyder Champions League-hymnen ige, og gruppespillet er skudt i gang. Det fejrer Danske Spil med et freebet til alle både nye og gamle kunder.

Få 50 kr. freebet til Champions League med Danske Spil her!

Sådan får du dit Oddset freebet

Spil på Oddset og få et 50 kr. freebet. Indtast koden: CL2014 og spil for 50 kroner på Oddset, så får du et 50 kroner freebet! Nemmere kan det ikke være!

Få 50 kr. freebet til Champions League med Danske Spil her!

Betingelser for Champions League freebet

Indtast bonuskoden CL2014 under ’Min side’ = ’Oddset bonus’. Spil et Oddset spil på min. 50 kr. til min. odds 1,50. Dit Freebet er nu tilgængelig på din Oddset konto. Udover disse betingelser og vilkår for freebets gælder de til enhver tid gældende vilkår for netspil, Danske Spils generelle kampagnevilkår og spilleregler på Oddset. Et "Freebet" indebærer, at du kan deltage i et Oddset-spil, uden at en indsats trækkes fra din konto. Freebet-beløbet bruges til at beregne den mulige gevinst. Hvis et freebet registreres som vundet, i henhold til gældende spilleregler for Oddset, beholder du freebet-gevinsten. Freebet-gevinsten udregnes som freebet-værdien ganget med det spillede odds, som er angivet på kuponen minus freebet-værdien. For eksempel: 50 kr. freebet indskudt til odds 3,00 giver en gevinst på 150 kr. minus 50 kr. = 100 kr., indsættes på spillekontoen. Et freebet kan kun bruges på Oddset-spil via danskespil.dk og mobilen, og kan kun bruges én gang. Et freebet kan bruges til både single og systemspil, men kan ikke deles op på flere kuponer. Et freebet kan kun bruges på sportsspil enten pre- eller livespil. Et freebet skal bruges inden udløb af tilbuddet for det pågældende freebet - sker dette ikke, bortfalder freebet-tilbuddet. I tilfælde af, at du har flere væddemål på din betslip, bruges freebettet på det øverste væddemål du spiller, som har en indsats på freebettets værdi eller over. Tilbuddet er kun gyldig på Danske Spils hjemmesiden eller mobilen og kan kun bruges én gang. Tilbuddet er gyldigt indtil 19/9-2014. ----- sendtiltwitter