Boosted odds på Thomas Müller til at score!‏

Spil online på sport og casino med Unibet , der giver de bedste tilbud til EM i fodbold. Vi har i øvrigt lavet en oversigt over alle velkomst freebets, som du som ny spillere kan få fra online bookmakere med dansk tilladelse. Der er knap 16.000 kr. at hente! Her kigger vi nærmere på, hvad der skal i dag den 12. juni 2016.

Verdensmestrene skal i ilden

Som overskriften angiver, så skal vi have Tyskland i kamp for første gang under dette EM 2016. De møder Ungarn og er naturligvis favoritter til at vinde. Thomas Müller er garant for mål, hvilket 9 mål i 9 kvalifikationskampene til EM vidner om. Han scorede også i Tysklands sidste opvarmningskamp mod Ungarn. Hvis du tror, Thomas Müller scorer idag, så har Unibet boosted odds på han scorer, når som helst i kampen fra 2.00 til hele odds 3.00! God fornøjelse!

Mere fodbold i nat

Brasilien møder Peru i nat i den sidste gruppekamp af Copa America. Hvis du placerer et pre-match eller livespil på EM eller Copa'en kan du være med i konkurrencen om 750.000 kroner i Betting Championship. Du skal blot tilmelde dig, så tæller alle din spil mellem 10. juni og 10. juli med i konkurrencens leaderboard. Spil på Copa America her.

Pengene tilbage, hvis der scores i overtiden!

Alle tabende spil på ciffertips, halvleg/fuld tid, første og sidste målscorer på EM 2016 vil blive refunderet, hvis der scores i overtiden (efter 90. minut). Se mere info via links ovenfor under omtalen af Thomas Müller.
Unibets erklærede mål er at tilbyde et trygt, sikkert og ansvarligt miljø. Se deresres side vedrørende ansvarligt spil for mere information eller kontakt deres kundeservice, hvis du har brug for hjælp til at kontrollere din spilleadfærd. De er altid til rådighed, og tilbyder dig fantastiske hjælpemidler for ansvarligt spil. Deres services kan i øvrigt kun benyttes af personer over 18 år. Unibet (Denmark) Ltd har registreret kontor her: "Fawwara Bldgs", Msida Road, Gzira GZR 1405, Malta.