25 kr. frit spil på CS:GO til IEM Oakland i denne weekendNu står eSport-menuen på Counter-Strike også kendt som CS:GO! I de næste mange dage bliver der serveret masser af hæsblæsende CS:GO-opgør til IEM Oakland. Du kan skyde denne turnering i gang på eOddsets regning, med 25 frit spil-kroner! Du kan få dine gratis penge uden indskud her.

Der er masser af gode frit spil tilbud på denne side, og dette er blot et af dem. Frit spil er det samme som freebets, som du måske kender mere til. Frit spil eller freebets er, som du måske ved, gratis penge at spille for. Så du kan tilmelde dig og spille helt risikofrit. Der er ofte risikofrie spil, men i nogle tilfælde skal du dog spille med egne penge, som så refunderes, hvis dit spil ikke går hjem. Men her er der altså tale om et ægte frit spil, hvor du ikke behøver en krone på kontoen.

Sådan får du dit CS:GO frit spil

Først skal du logge ind på din spilkonto øverst i højre hjørne hos Danske Spil og gå til Oddset. Er du ikke allerede kunde, så klik først her for at oprette en konto. Før din mus op til dit profilnavn øverst til højre og klik på "Oddsetbonus i dropdown menuen. Klik nu på "NYE TILBUD" og tryk så på "Benyt tilbud". Nu er dit 25 kr. frit spil til CS.GO klar.

Sådan bruger du dit eOddset frit spils

Det er meget enkelt at benytte et eOddset frit spil. Nu skal du gå til Oddset og vælge "eSport". Når du har valgt dit væddemål, skal du klikke på "1 frit spil" i dropdown på kuponen til højre på siden.

Vælg 25 kr. frit spil. Over "Køb Spil" skal du åbne "1 Frit Spil" og vælge 25 kr. frit spil. Gennemfør herefter køb af kupon, og dit spil er nu registreret.

Hvad er CS:GO egentlig? Vi fik lavet en video om det sidste gang eOddset var ude med et 50 kr. free bet. Se mere her:


Hvis du har brug for lidt yderligere vejledning til, hvordan du benytter dig af freebets, så kig her:


Så skulle det være til at gå til! God fornøjelse!

Frit spil og freebets regler og vilkår

Der gælder følgende regler og vilkår for dette tilbud:

Først og fremmest er de generelle vilkår for Danske Spil gældende. Problemer med at hente dit 25 kr. Tilbuddet kan anvendes én gang pr. kunde. Dette tilbud er tilgængeligt på PC, mobil og i Oddset App. Tilbuddet er ikke gældende hos forhandlere. Freebets tilbuddet er på 25 kr. Dit 25 kr. Frit Spil kan benyttes på både live og pre-live spil. Du må gerne kombinere flere kampe med dit 25 kr. Frit Spil. Frit Spil tilbuddet til eOddset er tilgængeligt helt ind til den 10. december 2017.

Hvis dit Frit Spil registreres som vundet i henhold til gældende spilleregler for Oddset, beholder du Frit Spil-gevinsten. Frit Spil-gevinsten udregnes som freebets værdien ganget med det spillede odds, som er angivet på kuponen minus Frit Spil-værdien. Eksempel: 25 kr. Frit Spil indskudt til odds 5,00 giver en gevinst på 125 kr. minus 25 kr. = 100 kr., som indsættes på spilkontoen. Når du anvender dit Frit Spil tilbud, kan du godt spille for mere end værdien af dit Frit Spil. I dette tilfælde bliver Frit Spil-værdien blot fratrukket dit samlede indskud. Dit 25 kr. Frit Spil kan kun bruges på én kupon. Du kan altså ikke bruge det på fem kuponer á 5 kr.